Campings in St. Anton

Camping Arlberg

De 4-sterren camping (zomer en winter) Camping Arlberg is gelegen in Pettneu am Arlberg en biedt 200 kampeerplaatsen die van alle gemakken zijn voorzien. Alle plaatsen zijn uitgerust met stroomaansluiting, satelliet TV, water (alleen in zomer) en drainage. Privé badkamer met wastafel, douche en wc voor iedere plaats.


Er is de mogelijkheid om gebruikt te maken van spoelruimte en verwarming. Iedere hut is exclusief en staat op een privéplaats. Camping Arlberg is ideaal gelegen op twee minuten rijden van de Pettneu afrit van de S 16 snelweg.

» bezoek de website

Arlberg Panorama Camping

Zowel voor in de zomer als in de winter is camping Arlberg Panorama Camping een ideaal vertrekpunt voor activiteiten in de bergen van de Arlberg regio.


Alle plaatsen voor caravans, campers en tenten hebben electiciteit en wateraansluiting en garanderen een zorgeloze vakantie. Faciliteiten zijn moderne douches, wc's, wasruimtes, comfortabele recreatieruimte en een café met biljardruimte.


In de winter kunt u gebruik maken van skiverhuur, skiberging, grote droogruimte voor kleding en een reparatie- en onderhoudsruimte voor ski's. Hier kunt u in de zomer uw fiets onderhouden.

» bezoek de website

vorige: Zomer volgende: Wandelen

Wintersport

Winter in St Anton

Meer dan 270 kilometer piste, een perfecte ligging, sneeuwzeker en gezellig - dat is wintersport in St Anton in een notendop. » lees verder

Webcam

Meer informatie over wintersport in Sankt Anton am Arlberg.