St. Anton dorp in de winter

Op naar St. Anton!

Met de auto, trein of vliegtuig

Plattegrond, route en kaarten

St. Anton is eenvoudig bereikbaar met zowel de auto, trein als vliegtuig, het heeft zelfs een eigen treinstation. Hoe kom je zo snel en comfortabel mogelijk in St. Anton? Bekijk de mogelijkheden of download de plattegrond van St. Anton.

Met de bus naar St.Anton

Wil je op wintersport of zomervakantie naar St.Anton dan kun je een busreis inclusief accommodatie boeken bij Sunweb of Summit Travel. Je kunt ook een losse busreis boeken bij Interbus.

Bekijk busreizen

Per de trein naar St. Anton

Met de trein naar St. Anton is een prima optie, er is al een ticket vanaf € 80,- en de reis duurt ongeveer 12 uur (± 3 keer overstappen). St. Anton heeft een internationaal treinstation vlakbij het centrum. Voor treintickets zijn er drie mogelijkheden, namelijk de Alpen Express, NS International of de reguliere dagtreinen.

Vliegtuig naar St. Anton

Met het vliegtuig reis je snel en comfortabel naar St. Anton waarbij je vliegt op Innsbruck of Friedrichshafen. De reistijd met openbaar vervoer of taxi vanaf Innsbruck naar St. Anton bedraagt 1:15 uur.

Autoroute Utrecht - St. Anton

Op deze kaart zie je de meest gangbare autoroute van Utrecht naar St. Anton am Arlberg. De afstand is 881 kilometer en de reis duurt ongeveer 9 uur.

Interactieve kaart zomer

Wil je erop uit in de zomer? Bekijk dan de interactieve kaart en ontdek wandel- en fietsroutes, bushaltes, almhutten, accommodaties, klimplaatsen en nog veel meer andere faciliteiten.

Plattegrond St. Anton

Download hier de plattegrond als PDF.