Route en aankomst

Hoe kom je zo snel en comfortabel mogelijk in St. Anton? Bekijk de mogelijkheden en download de plattegrond van St. Anton. 

Auto

St. Anton ligt vlakbij de snelweg en is zeer makkelijk bereikbaar, dus geen bergpassen of steile weggetjes om er te komen! De reistijd van Utrecht naar St. Anton bedraagt ongeveer 8:43 uur en de route is 912 km lang. De meest gekozen route is bij Bregenz de grens over en dan Feldkirch en Bludenz volgen. De Arlbergtunnel (€ ± 9,-) brengt je comfortabel tot aan het dal van St. Anton waar je nog 10 minuten te gaan hebt tot het centrum van St. Anton. In het dorp zelf heb je wel sneeuwkettingen nodig op bepaalde stukken, dus zeker meenemen. In de winter zijn winterbanden verplicht in Oostenrijk en Duitsland. Voor de snelwegegen in Oostenrijk is een vignet verplicht. Vignetten zijn te koop bij de ANWB en bij benzinestations voor de Oostenrijks grens. 

Trein

St. Anton heeft een internationaal treinstation dat vlakbij het centrum is gelegen. Voor treinreizigers zijn er drie mogelijkheden, namelijk de Alpen Express, NS International of de reguliere dagtreinen. 

Vliegtuig

Met het vliegtuig reist u snel en comfortabel naar St. Anton waarbij u vliegt op Innsbruck of Friedrichshafen. De reistijd (met openbaar vervoer) vanaf Innsbruck naar St. Anton bedraagt 1:15 uur.

Plattegrond St. Anton

Bekijk hier de plattegrond van St. Anton en de andere plaatsen in het dal.