St. Anton off piste

Beleef alles van St. Anton

Activiteiten buiten de piste

Buiten de piste is er nog veel meer te beleven in St. Anton dus ook niet-wintersporters genieten hier van de bergen, cultuur, natuur en ontspanning. Wat dacht je van het overdekte zwembad, sauna, kegelbaan, tennisbaan, squash, tafeltennis, klimwand en nog véél meer.

Zwemmen en sauna

Even lekker zwemmen of ben je toe aan warmte, rust en optimale ontspanning dan is Arlberg-well de ideale plek. Het moderne wellness-paviljoen met prachtige ligging biedt een overdekt zwembad en een verwarmd buitenbad wat zorgt voor veel plezier en ontspanning. Vanuit het binnenbad kun je gelijk doorzwemmen naar het buitenbad, waar je kunt relaxen met uitzicht op de pistes en bergen. Om lichaam en geest nog meer tot rust te laten komen is er een sauna en wellness zone. Hier kun je gebruik maken van een stoombad, een sauna, massages en een outdoor ontspanningsruimte. Ook vind je er een solarium en een fitness studio.Kijk voor tarieven en meer informatie even op www.arlberg-well.com. Voor families met kinderen zijn er vaste voordelige tarieven.

sauna

Sneeuwschoen wandelen

Samen met een gids kun je participeren aan een sneeuwschoenwandeling. Samen met de gids loop je door dik besneeuwde winterlandschappen en beleef je het echte sprookjesachtige winter decor en de heerlijke rust in de omgeving.

Rodelen

Rodelen is een van de leukste winteractiviteiten naast het skiën. St. Anton heeft een rodelbaan van 4 kilometer die vanaf Gampen naar Nasserein loopt. Overdag kun je met je skipas bij de rodelbaan komen en ‘s avonds (dinsdag en donderdag avond) is er tegen betaling een extra liftpas om de rodelbaan te bereiken. Een rodelslee huur je onderaan de Nasserein gondel.

rodelen

Langlaufen en schaatsen

Ook langlaufers hebben steeds meer te kiezen in St. Anton am Arlberg waar je inmiddels een loipenetwerk van 40 kilometer vindt. De loipe bij St. Christoph heeft een middelmatig tot zwaar parcour en is op hoogte gelegen met een lengte van 2,5 km. Via de Loipe Stanzertal kun je gemakkelijk langs de Rosanna rivier tot Flirsch langlaufen over een afstand van 22 km. De Loipe Verwall is een van de mooiste langlauf paden van Oostenrijk met wisselende beklimmingen en afdalingen langlauf je van Verwalltal naar het restaurant en de Verwallsee met een afstand van 10 km. ‘s Avonds kun je genieten van de winteravonden met je vrienden op de buiten-ijsbaan die is gelegen voor het zwembad / wellnescentrum Arlberg-well. Schaatsen huur je direct bij de ijsbaan.

langlaufen