Après-ski

Après-skiën in Oostenrijk? Dan moet je een keer bij de Mooserwirt zijn geweest! De Mooserwirt ligt net zoals de Grazy Kanguruh op de piste, zo'n 800 meter skiën tot aan het beginpunt van de Galzig gondelbaan. Als je doorgaat tot het donker wordt (en dat zal ongetwijfeld gebeuren!) dan heb je nog een leuke afdaling te gaan. Gelukkig staan er onderaan de piste meestal politiebeambten klaar om après-skiers op te vangen voordat ze de winkelpui in vliegen ;-)

Der mooserwirt, berucht in heel Europa!
Der mooserwirt, berucht in heel Europa!

's Middag komt het feest bij de Mooserwirt meestal als eerste op gang, zo rond 15:00 uur. Ook bij de Heustadl wordt het vroeg gezellig en kun je regelmatig genieten van live muziek. Het echte uitgaan en nachtleven begint na 22.00 uur op gang te komen.

Aprè-ski toppers St. Anton

MooserWirt

ST. ANTON AM ARLBERG - Unterer Mooserweg 2
MooserWirt
Wereldberoemd
De Mooserwirt is al jaren een begrip in Oostenrijk. Elke dag van 15:30 tot 20:00 zorgt DJ Gerhard voor de beste après-ski muziek en gezellige sfeer. Begin de après-ski met een heerlijke maaltijd zoals een sparerib of een hamburger. De Mooserwirt vind je aan het einde van de blauwe Zammermoos piste.

Heustadl

ST. ANTON AM ARLBERG - Dengerstrasse 625
Heustadl
Mooiste ligging
De Heustadl heeft een prachtig zonneterras met uitzicht op de naastgelegen Zammermoos piste. De sfeer is zowel buiten als binnen op en top en je kunt er genieten van gevarieerde gerechten en live muziek op woensdag, vrijdag en zondag.

Postkeller & Piccadilly

ST. ANTON AM ARLBERG - Walter-Schuler-Weg 2
Postkeller & Piccadilly
Dancebar
De Piccadilly is een bar met live muziek. In hetzelfde hotel vind je de Postkeller waar de DJ tot 4 uur 's nachts de beste hits draait en voor de beste sfeer zorgen.

Sennhütte

ST. ANTON AM ARLBERG - Dengert 503
Sennhütte
De Sennhütte is een populaire après-ski ontmoetingsplaats met live muziek. Hier kun je genieten van een prachtig uitzicht met een heerlijk drankje.

Krazy Kanguruh

ST. ANTON AM ARLBERG - Mooserweg 19
Krazy Kanguruh
De Krazy Kanguruh is een mooie plek om de après-ski te vieren. Ook deze après-ski bestemming ligt aan de Zammermoos piste. Op het terras heb je mooi uitzicht over de piste en St. Anton. En je kunt hier genieten van snacks en maaltijden.