apres-ski

Kom feesten met z'n allen!

Après-ski

Après-skiën in Oostenrijk? Dan moet je een keer bij de Mooserwirt zijn geweest! De Mooserwirt ligt net zoals de Grazy Kanguruh op de piste, zo'n 800 meter skiën tot aan het beginpunt van de Galzig gondelbaan. Als je doorgaat tot het donker wordt (en dat zal ongetwijfeld gebeuren!) dan heb je nog een leuke afdaling te gaan. Gelukkig staan er onderaan de piste meestal politiebeambten klaar om après-skiers op te vangen voordat ze de winkelpui in vliegen ;-). 's Middag's komt het feest bij de Mooserwirt meestal als eerste op gang, zo rond 15:00 uur. Ook bij de Heustadl wordt het vroeg gezellig en kun je regelmatig genieten van live muziek. Het echte uitgaan en nachtleven begint na 22.00 uur op gang te komen.

Wereldberoemd
ST. ANTON AM ARLBERG - Unterer Mooserweg 2

MooserWirt

De Mooserwirt is al jaren een begrip in Oostenrijk. Elke dag van 15:30 tot 20:00 zorgt DJ Gerhard voor de beste après-ski muziek en gezellige sfeer. Begin de après-ski met een heerlijke maaltijd zoals een sparerib of een hamburger. De Mooserwirt vind je aan het einde van de blauwe Zammermoos piste.

Mooiste ligging
ST. ANTON AM ARLBERG - Dengerstrasse 625

Heustadl

De Heustadl heeft een prachtig zonneterras met uitzicht op de naastgelegen Zammermoos piste. De sfeer is zowel buiten als binnen op en top en je kunt er genieten van gevarieerde gerechten en live muziek op woensdag, vrijdag en zondag.

ST. ANTON AM ARLBERG - Dengert 503

Sennhütte

De Sennhütte is een populaire après-ski ontmoetingsplaats met live muziek. Hier kun je genieten van een prachtig uitzicht met een heerlijk drankje.

ST. ANTON AM ARLBERG - Mooserweg 19

Krazy Kanguruh

De Krazy Kanguruh is een mooie plek om de après-ski te vieren. Ook deze après-ski bestemming ligt aan de Zammermoos piste. Op het terras heb je mooi uitzicht over de piste en St. Anton. En je kunt hier genieten van snacks en maaltijden.